Ne ‘Refugee Connection’, ne e kuptojmë sa e vështirë është të bësh njohje te reja kur shpërngulesh ne nje shtet te huaj. Është e thjeshtë ta kalosh kohën me njerëz qe flasin të njëjtën gjuhë e ndajnë te njëjtën kulturë. Por komunikimi dhe krijimi i shoqërive te reja me vendasit eshte nje aspekt shume i rendësishem i të krijuarit nje jetë te re ne Britanine e madhe. 

 

A jeni i/e interesuar te krijoni njohje te reja? Dëshironi të praktinoni anglishten tuaj ndërkohe qe mësoni ta njihni Londren si nje vendas? Regjistrohuni sot per projektin tonë 1:1 dhe ne do ju mbajmë ne kontakt e do ju prezantojmë me mikun/miken tuaj e ri/re.

Jini ne dijeni që, si një nje organizatë e pavarur, ne e mbajmë të fshehtë çdo informacion që ju vendosni të ndani me ne. 

 

Ne do të mund t’ju ndihmojmë me problemet që mund të ndeshni me gjetjen e akomodimit, formularët e aplikimit per ndihmë sociale, e me veshtirësite e sistemit te imigracionit.

 

Shkarkoni formularin duke klikuar butonin e mëposhtem dhe dërgojeni te kompletuar ne adresen info@refugeeconnection.org.uk   

 

 

 Formulari i mëposhtem është ne anglisht, ju lutem përpiquni ta plotësoni ose kërkoni ndihmën e dikujt me përkthimin. Nëse nuk mundeni, mos u shqetësoni – telefononi numrin tonë ose dërgoni nje email dhe ne do ju vejme ne kontakt me nje përkthyes.